Maxi

 

Maxi är en hemsida som passar dig som kräver lite mer av din hemsida än att bara presentera information och som lägger stor vikt vid designen.

 

Den kompletta hemsidan

Redan från första dagen fokuserar vi på en tät dialog med dig för att arbeta fram en design som speglar dina önskemål. Utöver designen utvecklar vi mer avancerade funktioner som exempelvis en enklare webbshop, kundinloggning eller andra skräddarsydda funktioner. Har du andra önskemål tar vi gärna ett möte med dig för att skapa en webbsida som du är nöjd med.

Webshop

I det utökade paketet finns det utrymme att bygga en webbshop om så önskas. En webbshop är ett smidigt sätt att visa upp dina produkter och varor. Genom att använda bilder och andra tekniker kan du få besökarna mer engagerade. Till skillnad från en vanlig butik så sköter sig en webbshop nästan helt av sig själv vilket gör att du kan ha öppet dygnet runt utan någon personal som övervakar. Som en del av vårt utökade paket kan du välja att implementera en webbshop. Du kan också kika i vår portfolio på produktkataloger och webbshopar som vi har gjort.

Exempel på funktionalitet

  • Utöver det som ingår i Standard får du:
  • Kundinloggning
  • Betalningssystem eller enklare webbshop
  • Omfattande designarbete
  • Custom code (skräddarsydda funktioner)
  • Tätt samarbete om oss för att sidan ska passa dina önskemål

* Ingående komponenter definieras vid uppdragets uppstart/avtalstecknande. Ovan nämnd funktionalitet är enbart exempel på vad som som kan ingå i detta paketerbjudande.


Pris 18 000 kr exklusive moms